Aankoopkeuring


U bent van plan een woning te kopen en u wilt goed inzichtelijk krijgen hoe de bouwtechnische staat van de woning is. Tevens heeft u een wettelijke onderzoeksplicht. Om dit alles duidelijk in beeld te krijgen kan u een onafhankelijke aankoopkeuring laten uitvoeren. Dit is een visuele inspectie waarbij alle bouwelementen nauwkeurig worden bekeken en beoordeeld.

Bij deze aankoopkeuring loopt de bouwkundige met u door de woning en geeft de gebreken/ aandachtspunten aan die tevens weergegeven worden in een schriftelijke rapportage. Deze rapportage geeft u dan een duidelijk beeld van de huidige onderhoudsstaat en directe en op termijn herstelkosten van de eventueel aan te kopen woning.

De rapportage is ook geschikt voor aanvraag NHG.

De opname is een visueel onderzoek van het pand of onderdeel waarbij alle bouwkundige gebreken van de elementen worden gerapporteerd die onder normale omstandigheden bereikbaar en waarneembaar zijn. Op basis daarvan krijgt u een gedetailleerd rapport met alle waargenomen gebreken. De directe herstelkosten en kosten op termijn worden in het rapport weergegeven.